top of page

Om os

Psykologhus Nørre Voldgade 21
Psykologcentret Trekanten

Psykologhuset Trekanten

Vi er et velrenommeret psykologhus i nyrenoverede lokaler på Nørre Voldgade 21, 3. og 5. sal, overfor Nørreport Station. Ledelsen består af psykologerne Flemming Lerche Olsen, Johanne Elming, Peter Hauch & Renata Brogaard-Block.

 

Trekantens kerne er de erfarne psykologer, som tilbyder et døgnbemandet krisepsykologisk beredskab for erhvervskunder samt andre erhvervspsykologiske behov som stress, samarbejdsproblemer, mobning, chikane, krænkelser, omstrukturering, afskedigelser, ledercoaching og lederudvikling.

Vi er samlet på en geografisk lokalitet med muligheden for daglig sparring psykologerne imellem, hvilket sikrer den kvalitet, som vores kunder efterspørger.

 

Vi er dedikeret til at være en aktiv samarbejdspartner til virksomheder eller kommuner, der er afhængige af at hjælpe deres medarbejdere og ledere i en kompliceret dagligdag med mange modsatrettede krav, roller og ansvarsområder.

På 5. sal er der et stort undervisningslokale, hvor spændende kurser, undervisning og supervision tilbydes. Lokalet sikrer også gode sociale rammer for psykologerne knyttet til Trekanten.

Vi tilbyder også hjælp til private f.eks. via sundhedsforsikringer eller egenbetaling.

Trekantens historie

Trekanten har en historie, der strækker sig over 40 år, da Psykologhuset Trekanten blev grundlagt af Louise Højlund den 1. maj 1985 som Rådgivningscentret Trekanten. Navnet ”Trekanten” stammer fra de tre domæner – individ, familie og organisation – som udgør fundamentet for at udforske menneskers styrker og sårbarheder. Da psykologtitlen i 1994 blev beskyttet, ændrede vi vores navn til Psykologcentret Trekanten for at afspejle kvaliteten i ydelserne samt den stigende efterspørgsel på psykologiske ydelser. Dette åbnede dørene for vores mangeårige engagement i at støtte virksomheder med krisestyring, krisestøtte og behandling af erhvervspsykologiske problemstillinger. I 2022 traf ejerne en beslutning om at reorganisere ejerkredsen, hvilket førte til en modernisering af vores organisation. Dette resulterede i, at psykologerne med ydernummer trådte ud af ledelsen, og Psykologhuset Trekanten ApS blev etableret som en mere moderne selskabskonstruktion.

Vores korps af erfarne autoriserede psykologer er klar
til at tage imod klienter 

bottom of page