top of page
Psykolog_Flemming_Olsen

Krisepsykolog, parterapeut, underviser og supervisor

Autoriseret psykolog med specialistgrad i psykoterapi samt mastergrad i sexologi

Kognitivt og eksistentielt efteruddannet

Direktør i Psykologhuset Trekanten

  • LinkedIn

Velkommen

Det er sårbart, og det kræver mod at blotlægge sit liv for en fremmed. Jeg har mødt mennesker i meget forskelligartede livsomstændigheder fra det milde men frustrerende til det svære og udsigtsløse. Stressbelastning, angst og nedtrykthed kan til tider dominere vores liv så meget, at livskvaliteten forsvinder. Hvad, der end er baggrunden for disse tilstande, vil jeg gøre mit ypperste for at lindre og styrke dig eller jer. For mig skabes udvikling i en atmosfære af tryghed, hvor det humoristiske og levende har en naturlig plads sammen med det alvorlige.

 

Jeg har en meget bred erhvervserfaring fra bl.a. Forsvaret, socialpsykiatrien og det palliative felt, som jeg trækker på, når jeg arbejder som terapeut, underviser eller supervisor. Jeg forsøger altid at gøre supervision og undervisning fagligt relevant og nærværende for modtageren.

 

Jeg har undervist i og holdt oplæg om en lang række emner bl.a. stress- og krisehåndtering, mindfullness meditation, forebyggelse af sekundær traumatisering, omsorgstræthed og sexologi, og jeg skræddersyer gerne noget til din virksomhed.

 

Du kan evt. læse mere om min erhvervserfaring på min linkedin-profil: https://www.linkedin.com/in/flemminglercheolsen/

Kontakt

Skriv eller ring til mig for at høre nærmere

bottom of page