top of page
Psykolog Nikolai Andersen

Tilknyttet Psykolog

Autoriseret Psykolog 

Krisepsykolog

 

Terapi – Stress - Arbejdsrelateret stress – Angst – Depression – Traumer og PTSD – Mindfulness gruppeforløb -

Personlig udvikling – Undervisning - Workshops. 

 

Jeg er autoriseret psykolog, uddannet fra Aalborg Universitet 2015. 

  • LinkedIn

Et forløb hos mig:

Gennem mit arbejde har jeg mødt mange forskellige mennesker der har kæmpet med vidt forskellige problemstillinger. Problemstillinger de ofte beskriver at være “fanget” af og kørt fast i. Problemstillinger der i forskellig grad har afskåret dem fra at engagere sig i betydningsfulde relationer og meningsfulde aktiviteter.  

  

Mit fokus for ethvert forløb er at hjælpe med at skabe retning mod en tilværelse drevet af personlige værdier, mening og vitalitet. Med afsæt i Acceptance and Commitment Therapy (ACT) hjælper jeg dig til at reducere kampen mod ubehaget af de ting, du alligevel ikke kan ændre, gennem medfølelse og en accepterende tilgang, samtidig med vi udforsker hvordan du kan rette dine ressourcer mod det du har kontrol over og finder værdifuldt.  ​

I mit arbejdsliv har jeg stor erfaring med krisehåndtering og behandling af stress, depression, angst og PTSD. En del af mit arbejdsområde har handlet om undervisning og formidling omkring arbejdsrelaterede problemstillinger, belastninger og stressforebyggende interventioner på individuelt såvel som på organisatorisk plan.  

Kontakt

Skriv eller ring til mig for at høre nærmere

eller læs mere på min hjemmeside:

www.aheadcph.dk

bottom of page